Jul med Östgöta Kök Linköping

Linköping:

Snart tändas tusen juleljus…

Den goda juletiden nalkas och självklart hjälper vi gärna till inför ert julfirande på företaget, föreningen eller släkten. Vi förbereder inför julen och våra nissar är förväntansfulla. Nu är det möjligt att boka julbord hos oss på ÖK Smak & Tak och Östgöta Kök i Garnisonen. Om du hellre vill få maten hem eller till jobbet kan du boka catering med julbord. Eller vad sägs en julpåse hem lagom till julaftonen?

Här hittar du våra samlade julerbjudanden för Östgöta Kök Linköping!

En god jul hos oss på Östgöta Kök

Njut av en traditionell och stämningsfull julmiddag på någon av våra restauranger i Norrköping eller Linköping. Vår omsorgsfullt sammansatta julmeny kommer att föra dig tillbaka till de mest älskade smakerna av julen. Boka din plats för en oförglömlig kväll av god mat och gemenskap.

Boka julbord på Garnisonen i Linköping

Boka julbord på ÖK Smak & Tak i Linköping

 

En god jul hos er

Julbordscatering till din fest eller ditt företag

För dem som vill fira julen på sitt eget sätt erbjuder vi julbordscatering. Våra kockar kommer att förbereda en festlig måltid med traditionella smaker och leverera den till din fest eller företag. Låt oss ta hand om matlagningen, så kan ni fokusera på att njuta av festen.

Boka julcatering

 

Julpåsen – julmat hem till dig

För den ultimata bekvämligheten kan du beställa vår julpåse med julmat, som levereras hem till dig lagom till julafton. Slipp stressen med att handla och laga julmat – låt oss ta hand om det åt dig, så kan du njuta av en god och avslappnad jul hemma.

Beställ julpåsen